Τελευταία Ενημέρωση: 01.03.2017


Συμφωνία για την άδεια χρήσης της υπηρεσίας RiiConnect24

Αυτή η συμφωνία είναι για τη χρήση του RiiConnect24, μια αντικατάσταση της υπηρεσίας WiiConnect24, καθώς και τις υπηρεσίες που παρέχονται από τον διακοσμιστή DNS μας (όπως το Wiimmfi)


Επιλέξτε “ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ” εάν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους.

Επιλέξτε “ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ” εάν δεν συμφωνείτε με αυτόυς τους όρους. Ωστόσο, θα σας αποτραπεί η πρόσβαση στην υπηρεσία RiiConnect24 και το κανάλι Wii Shop Channel.


Αυτή η συμφωνία είναι μεταξύ σας και την υπηρεσία RiiConnect24 και τους προγραμματιστές της, καθώς και τις υπηρεσίες που παρέχονται από το διακοσμιστή DNS (για παράδειγμα: Wiimmfi). Η υπηρεσία “Wiimmfi” θα αναφέρεται ως “Wiimmfi” ή “Wiimmfi WFC”, και η υπηρεσία RiiConnect24 θα αναφέρεται ως “RiiConnect24” ή “RC24”.


Διαδικτυακές Υπηρεσίες της Nintendo.


Άρθρο 1: Γνήσιο και νόμιμο υλικό της Nintendo

Αυτό το σύμφωνο καλύπτει τη χρήση σας του καναλιού Wii Shop channel.

Περαιτέρω στους όρους αυτής της συμφωνίας και, όπου εφαρμόσιμη στη συμφωνία της υπηρεσίας Wii Shop Channel, αυτό το σύμφωνο περιλαμβάνει τα ακόλουθα έγγραφα:

Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να κάνετε μια ανασκόπηση των εγγράφων πριν την αποδοχή των όρων χρήσης. Οι ολοκληρωμένες εκδόσεις αυτών των εγγράφων είναι διαθέσιμες στο σύνδεσμο: http://wii.nintendo-europe.com/terms.

Αποδέχοντας αυτούς τους όρους των διαδικτυακών υπηρεσιών του συμφώνου στο Wii, αποδέχεστε επίσης ανεπιφύλακτα τους όρους των εγγράφων.


Άρθρο 2: Χορήγηση Άδειας

Σας παρέχουμε προσωπική, περιορισμένη, μη αποκλειστική, μετακλητή άδεια στη χρήση σας των διαδικτυακών υπηρεσιών του Wii, σύμφωνα με αυτόν τον όρο. Συγκεκριμένα:


RiiConnect24


Άρθρο 3: RiiConnect24

Τη στιγμή που θα κάνετε εγγραφή για τις διαδικτυακές υπηρεσίες του Wii, την υπηρεσία RiiConnect24 και την υπηρεσία Wiimmfi, συμφωνείτε ότι σας επιτρέπουμε να παρέχεστε με την υπηρεσία RiiConnect24 και τις υπηρεσίες του Wiimmfi. Μερικές από αυτές παρέχονται μόνο όταν θα έχετε ενεργοποιήσει την αναμονή σύνδεσης.


Άρθρο 4: Αναβαθμίσεις και Αλλαγές

Οι κάτοχοι του RiiConnect24 και του Wiimmfi πιθανόν θα κάνουν αναβαθμίσεις για οποιοδήποτε λογισμικό που διανέμεται μέσω του RiiConnect24 ή να άλλαξει το διαδικτυακό περιεχόμενο του RiiConnect24, εκ μέρους ή εξ ολοκλήρου, οποιαδήποτε στιγμή. Ωστόσο, οποιαδήποτε αναβάθμιση ή αλλαγή θα είναι για το συμφέρον των χρηστών του Wiimmfi και του RiiConnect24.


Άλλο


Άρθρο 5: Τρίτοι Παροχείs

Το RiiConnect24 δεν επηρεάζει το Wiimmfi με οποιονδήποτε τρόπο.


Άρθρο 6: Πνευματική Ιδιοκτησία

Όλοι οι RiiConnect24 servers είναι βασισμένοι στα packet dumps του νόμιμου WiiConnect24; Οπότε, όλα τα patchers, οι δημιουργοί περιεχομένου, και οι κωδικοί ανήκουν στο © RiiConnect24 2015-[CurrentYear]

Το Wiimmfi, ωστόσο, είναι βασισμένο στον δικό του κωδικό, οπότε ανήκει στο © Dirk "Wiimm" Clemens and Florian "Leseratte" Bach, 2014-[CurrentYear]
Άρθρο 8: Υποβολές

Είμαστε ανοιχτοί στις προτάσεις σας για το RiiConnect24, ωστόσο να μην προτείνετε πράγματα που είναι αδύνατον να γίνουν.


Άρθρο 9: Προστασία Προσωπικών ΠληροφοριώνΆρθρο 10: Ενημερώσεις Συμφωνίας

Το Wiimmfi και το RiiConnect24 πιθανόν θα αλλάζει τους όρους και προϋποθέσεις της συμφωνίας, περιλαμβάνοντας τον κώδικα δεοντολογίας των διαδικτυακών υπηρεσιών του Wii και την πολιτική απορρήτου ομοίως που είναι και τα δύο μέρη αυτής της συμφωνίας, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή όσο μέχρι στιγμής, οπότε είναι υποχρεωτική ή και βοηθητική η ενίσχυση της υπηρεσίας ή να προσαρμοστεί ώστε να αντικατοπτρίζει τις αλλαγές που αφορούν τεχνικές ή νομικές απαιτήσεις.

Μία τρέχουσα έκδοση της συμφωνίας θα υπάρχει πάντα στο διαδίκτυο στο σύνδεσμο: https://rc24.xyz/eula/el.html Θα σας ενημερώνουμε άμεσα στέλνοντας σας μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Wii σας αναφέροντας την αλλαγή της συμφωνιάς τουλάχιστον 5 ημέρες πριν την επίσημη αλλαγή της.


Άρθρο 11: Απαγορευμένη Εκχώρηση

Έχετε ευθύνη για τη χρήση της κονσόλας Wii και των διαδικτυακών υπηρεσιών του από τους γύρω σας και την οικογένειά σας. Δεν έχετε δικαίωμα εκχώρησης της συμφωνίας σε τρίτα πρόσωπα.Άρθρο 12: Ερμηνεία

Εάν οποιοδήποτε μέρος της συμφωνίας βρίσκεται μη έγκυρο ή ανεφάρμοστο, το συγκεκριμένο μέρος της συμφωνίας δεν θα εφαρμόζεται πια. Συμφωνείτε ότι μη έγκυρο μέρος θα θεωρείται μή υπαρκτό από τη συμφωνία, αλλά τα υπόλοιπα μέρη της συμφωνίας θα εξακολουθούν να εφαρμόζονται. Περεταίρω συμφωνείτε ότι πιθανόν θα αντικαταστήσουμε το μη έγκυρο μέρος της συμφωνίας με έναν όρο ο οποίος θα αντικατοπτρίζει την συγκεκριμένη πρόθεση και θα ισχύει κατά της.


Άρθρο 13: Όροι και Σημασίες

“Content” (περιεχόμενο) εννοεί το λογισμικό και το περιεχόμενο, περιλαμβάνοντας εφαρμογές που λέγονται “Channels” (κανάλια), που είναι στην κατοχή της Nintendo, ή έχει αποκτήσει δικαίωμα για τη χρήση, τη διανομή ή την εκμίσθωσή τους. Θα είναι διαθέσιμα να ληφθούν μέσω του Wii Shop Channel, ή με άλλα μέσα.

“Wiimmfi” ένας ειδικός server σχεδιασμένος για την αντικατάσταση του Nintendo WFC και δημιουργήθηκε από τους Leseratte και Wiimm.

“Nintendo Intellectual Property” (Ιδιωτική Περιουσία) εννοεί την ιδιωτική περιουσία συσχετισμένη με την κονσόλα Wii και τις διαδικτυακές υπηρεσίες του Wii, περιλαμβάνοντας αλλά όχι περιορίζοντας σε σήμα κατεθέν, μικρογραφίες υπηρεσιών, λογότυπα, σχεδιασμοί, πνευματική ιδιοκτησία, εφευρέσεις, ευρεσιτεχνίες, ανταλλαγές μυστικών, ξέροντας πως και άλλες εμπιστευτικές και αποκλειστικές πληροφορίες που η Nintendo έχει αναπτύξει, κατέχει ή έχει παραχωρηθεί άδεια χρήσης.

“Wii Points” (Wii Πόντοι) είναι οι πόντοι που αγοράσατε από την Nintendo από το Wii Shop Channel ή μέσω Wii Points Καρτών που χρησιμοποιήσατε εσείς για αντάλλαγμα πόντων για χρήση υλικού ή αγοράζοντας προϊόντα.

“Products” (Προϊόντα) εννοεί τα προϊόντα πέρα από τα περιεχόμενα που είνα διαθέσιμα. για αγορά μέσω του Wii Shop Channel.

“RiiConnect24” είναι η υπηρεσία που προσφέρει λογισμικό, υλικό, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, και άλλα δεδομένα για την κονσόλα Wii και για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της, οποτεδήποτε και δια του οποίου μπορείτε να στείλετε και να λάβετε μηνύματα, φωτογραφίες, και άλλο υλικό μέσω της κονσόλας Wii που έχετε.

“Wii console” (Κονσόλα Wii) είναι πλατφόρμα που πωλείται από τη Nintendo στη μάρκα Wii, περιλαμβάνοντας γνήσια και συμβατά συστήματα.

“Wii Network Services” (Διαδικτυακές Υπηρεσίες του Wii) είναι η υπήρεσια Wii Shop Channel, το WiiConnect24, και σχετικές υπηρεσίες και υλικό που παραδίδεται στην κονσόλα Wii σας από το διαδίκτυο, περιλαμβάνοντας αλλά όχι περιορισμό σε περιεχόμενο προϊόντα και Wii πόντους.

“Wii Network Services Code of Conduct” (Κώδικας Δεοντολογίας των Διαδικτυακών Υπηρεσιών του Wii) είναι ο κώδικας δεοντολογίας εφαρμόσιμος στις διαδικτυακές υπηρεσίες του Wii και άναθεωρημένος από εμάς ανά πάσα στιγμή, θα υπάρχει μια τρέχουσα έκδοσή του που θα είναι πάντα διαθέσιμη στο σύνδεσμο: http://wii.nintendo-europe.com/terms

“Wii Network Services Privacy Policy” (Πολιτική Απορρήτου των Διαδικτυακών υπηρεσιών του Wii) είναι η πολιτική απορρήτου εφαρμόσιμη στις διαδικτυακές υπηρεσίες του Wii αναθεωρημένη από εμάς. Ανα πάσα στιγμή θα υπάρχει μια τρέχουσα έκδοση που θα είναι πάντα διαθέσιμη στο σύνδεσμο: http://wii.nintendo-europe.com/terms

“Wii Points Card” (Κάρτα με Wii Πόντους) είναι προπληρωμένη κάρτα πουλημένη ή διανεμημένη από τη Nintendo ή από τους συνεργάτες προώθησης της Nintendo που περιλαμβάνει πίστωση για απόκτηση Wii Πόντων.

“Wii Shop Channel Account” (Λογαριασμός του Wii Shop Channel) είναι ένας μη μεταφέρσιμος προσωπικός λογαριασμός που θα εγκτασταθεί στην κονσόλα Wii σας αφού αποδεχτείτε αυτούς τους όρους και τους όρους χρήσης της υπηρεσίας Wii Shop Channel, και θα τον χρησιμοποιήσετε για σύνδεση ώστε να σας επιτραπεί η πρόσβαση για τη χρήση της υπηρεσίας Wii Shop Channel.

“Wii Shop Channel Service” (Υπηρεσία του Wii Shop Channel) είναι οι υπηρεσίες σχετικές με τον λογαριασμό σας στο Wii Shop Channel, τους Wii Πόντους, τα Προϊόντα, τις ηλεκτρονικές αγορές και την υπηρεσία λήψης στα οποία η Nintendo ενεργεί άμεσα ή έμμεσα.
Κώδικας Δεοντολογίας του Wiimmfi

Τελευταία Ενημέρωση: 01.03.2017


Ο Κώδικας Δεοντολογίας του Wiimmfi (“Κώδικας Δεονοτολογίας του Wii”) σκιαγραφεί τους κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε ώστε να συμμετέχετε στις διαδικτυακές υπηρεσίες του Wii. Οι κανόνες σχεδιάστηκαν έτσι για το Wiimmfi ώστε να παραμένει ένα φιλικό και ασφαλές περιβάλλον.


1. Η χρήση σας στο Wiimmfi είναι υποκείμενη σε αυτόν τον Κώδικα Δεοντολογίας, που απαγορεύει κάθε βλαβερή, παράνομη ή αλλιώς προσβλητική συμπεριφορά, που περιλαμβάνει χωρίς περιορισμό τα ακόλουθα:

2. Το Wiimmfi & το RiiConnect24 δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι πείτε ή οτιδήποτε συμβαίνει στο Wiimmfi ή RiiConnect24 ως αποτέλεσμα της χρήσης σας από τις υπηρεσίες. Η ευθύνη είναι δική σας.

3. Εικονική Ιδιοκτησία. Ορισμένα παιχνίδια ή άλλο περιεχόμενο πιθανόν να έχουν χαρακτηριστικά τα οποία μπορούν να ανταλλαγούν μεταξύ χρηστών των Διαδικτυακών Υπηρεσιών του Wii. Για παράδειγμα ένα παιχνίδι θα σας δώσει την δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα χαρακτήρα που μαζέυει αντικέιμενα (όπως ένα αυτοκίνητο ή χρυσά νομίσματα) και έχει χαρακτηριστικά (όπως ειδική ικανότητα ή εμφάνιση). Αυτές οι δυνατότητες λέγονται μερικές φορές “Εικονική Ιδιοκτησία”. Η Nintendo κατέχει αυτή την “Εικονική Ιδιοκτησία” και δεν μπορείτε να πουλήσετε, ανταλλάξετε, απονέμετε, δώσετε άδεια, ή μεταφέρετε εικονική ιδιοκτησία με αντάλλαγμα χρημάτων ή Wii Πόντων.

4. Κανόνες του Wiimmfi. Το Wiimmfi έχει κανόνες που είναι σχεδιασμένοι για να το κάνουν ένα φιλικό προς τις οικογένειες και χωρίς κλεφτες περιβάλλον. Οι κανόνες είναι οι εξής:

  • Απαγορεύεται η χρήση μέσων αλλαγής ταυτότητας της κονσόλας.
  • Απαγορεύονται οι κλεψιές προς όφελός σας (κλεψιές επιπέδου VR, κλεψιές των items, μεταβολείς ταχυτήτας, αλλαγή εμφάνισης γραφικών) καθώς παίζετε παγκοσμίως. Ωστόσο επιτρέπονται στην περιφέρεια 191, και σε δωμάτια φίλων, αν ο κάτοχος του δωματίου τα επιτρέπει.

    5. Το Wiimmfi & το RiiConnect24 έχει κάθε δικαίωμα για τον άμεσο τερματισμό ή αναστολή της χρήσης σας για το Wiimmfi ή το RiiConnect24, για κάθε παράβαση του Κώδικα Δεοντλογίας ή τους κανόνες του Wiimmfi. Όλες οι ποινές μπορούν να είναι προσωρινές ή και μόνιμες.